Over ons

Stranger Architects & Engineers is een multidisciplinair architecten – en ingenieursbureau gespecialiseerd in industriële bouwkundige projecten. Vanuit onze kantoren in Kortrijk en Antwerpen beschikken wij over een team van 65 medewerkers.

Een grote troef is dat we als ontwerper een totaalpakket kunnen aanbieden waarbij de klanten vanaf het eerste idee tot aan de oplevering ontzorgd worden.

Onze in-house diensten staan in voor het architecturale ontwerp, de studies stabiliteit en technieken (HVAC, elektriciteit, sanitair…) waarvan wij zelf de coördinatie tussen de verschillende disciplines opvolgen.

Essentieel in die coördinatie is onze doorgedreven BIM-aanpak binnen één intelligent 3D-model. We zorgen ook voor een ‘Single Point of Contact’ naar de klant toe. Dankzij deze aanpak kan er steeds snel en efficiënt geschakeld worden.

Onze projectportfolio strekt zich uit over gans België met af en toe een sprong naar het buitenland.

Wij beschikken over expertise in projecten binnen de (petro-)chemie, opslag, voeding, logistiek, retail, … en dit zowel voor alle constructies op het land als op het water.

Ons bureau beschikt tevens over zeer gespecialiseerde kennis, zoals explosievrije gebouwen en industriële diepvriezers.

 

Bekijk zeker onze sectie ‘Expertise’ voor meer informatie over onze diensten.

Wil je meer over ons te weten komen? Neem zeker een kijkje naar onze projecten!