ARCHITECTUUR

Onze focus ligt op industriële ontwerpen. Daarbij streven we steeds naar efficiëntie en economisch verantwoorde ontwerpen zonder toe te geven op architecturale kwaliteit.

Met meer dan 20 jaar ervaring durven we te stellen dat de bouwheer ons ereloon terug verdient en dit door onze specifieke doorgedreven aanpak!

Deze bestaat erin alle disciplines, waarvan de meeste in-house, van in het begin bij uw project te betrekken en ze te laten samenwerken in één intelligent BIM-model (Building Information Modelling).

Zo kan het risico op fouten en wijzigingen verderop in het proces vermeden worden. Het is immers zo dat de kost van wijzigingen stijgt naarmate het project verder vordert (cfr. onderstaande afbeelding).

Dank zij onze doorgedreven uitwerking van 3D-modellen, uitvoeringsdetails, meetstaten en bestekken leveren we een uiterst gedetailleerd aanbestedingsbundel af aan de aannemers. We maken een prijsvergelijkingstabel op en waken erover dat de offertes van de aannemers vergelijkbaar zijn, zodat bij een commerciële eindronde ‘appels met appels’ vergeleken worden.

Tijdens de uitvoering staan we in voor de controle op de werken en bewaken we de planning.

Door de aangeleverde 3D-modellen van de aannemers/leveranciers te combineren in ons BIM-model is het mogelijk om problemen en fouten op voorhand te detecteren en op te lossen!  Zo vermijden we niet alleen dat de planning uitloopt, maar ook vervelende meerwerken!

DESIGN EN ENGINEERING

Het technisch realiseerbaar maken van concepten en ideeën is waar we iedere dag voor gaan. Onze ingenieurs en modelleurs zijn steeds hun kritische zelve om voor ieder probleem een oplossing te bedenken. Wij staan voor een pro-actieve aanpak met een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de uitvoerbaarheid van projecten te garanderen. Door onze gestructureerde projectaanpak en doorgedreven BIM methodiek kunnen wij aanbestedingsdossiers opmaken van zeer hoge kwaliteit waarbij de scope van alle disciplines volledig in vervat zit om tot een sluitend ontwerp te komen.

Ons team heeft expertise in diverse disciplines van de bouwkunde met focus op de burgerlijke bouw en industriële sector. Kort samengevat bieden wij volgende studies aan:

 Aanleg van infrastructuur

Geotechnische constructies

Waterbouwkundige constructies

Elektriciteit en HVAC

Stabiliteit van gebouwen

Wij kunnen moeiteloos van pet wisselen. Polyvalentie is onze grootste troef. Zowel voor aannemer als voor bouwheer geven wij steeds het beste van onszelf met oog voor ieders prioriteiten.